Ce este etarot?|Contact|etarot.ro

Mara Dumitriu

Omule TE IUBESC pentru ca esti un suflet sincer, special, mereu aproape, esti plin de entuziasm si de povesti, stii sa creezi, stii sa ma faci sa nu vreau sa imi irosesc nici o secunda din viata, sa ma faci sa imi doresc sa salvez lumea, sa ma bucur pentru fiecare mica reusita a ta si sa nu ma tem de nimic. Mereu voi tine sa iti amintesc ca viata este prea pretioasa pentru a-ti permite sa o irosesti, ca regulile sunt aceleasi pentru toti indiferent de perioada prin care trecem si ca, uneori, fie mai devreme, fie mai tarziu, fiecare ratacim sau am ratacit!

Telefon: 0903 760 732

Experientă: 15 ani

Aptitudini: MediatoriClarvăzători

Despre mine

Despre Scoala de Stiinte Spirituale am visat inca din copilarie, pana sa implinesc varsta de 7 ani. Imi imaginam o casa cu multe incaperi si multi oameni veniti sa studieze si sa practice lucruri magice, sa descopere mari intelesuri si secrete despre natura, entitati, viitor sau trecut... Desi mult timp viata m-a purtat pe alte carari necesare evolutiei mele, visele copilariei s-au sadit in sufletul meu si au inceput sa inmugureasca 20 de ani mai tarziu. Nu stiam cum se va ajunge aici, nu stiam exact cine imi va fi alaturi sau cum se va realiza, dar am continuat sa-mi urmez chemarea. Am studiat, si continui sa o fac cu pasiune, astrologia, numerologia, psihologia, tarotul, kabala, geometria sacra, cheile genelor, cristaloterapia, tehnica si simbolistica mandalelor, precum si nenumarate terapii complementare, filosofii de viata si credinte.

In momentul in care m-am increzut cu adevarat in cunostintele mele si in capacitatea de a transmite mai departe ceea ce simt, inteleg si stiu, am inceput sa le vorbesc si altora....la seminarii, cursuri sau consultatii private. Asa am crescut si asa, pas cu pas, an cu an si caramida cu caramida, cu multa daruire, pasiune si dorinta de profesionalism, mi s-au alaturat si alti oameni frumosi, cu ajutorul carora a fost posibila nasterea unei scoli, Scoala de Stiinte Spirituale.

Visele s-au transformat in realitate, incaperile au devenit clase de curs, oameni minunati ne trec pragul, iar lucrurile magice, trecutul si viitorul au capatat un alt inteles.

Desi nu a fost intotdeauna usor, bucuria si implinirile resimtite in calatoria urmarii unui vis si a unei pasiuni, valoreaza mai mult decat orice obstacol ce s-a cerut depasit cu munca, rabdare, truda si ambitie.

Va multumesc celor ce ma urmati si ma apreciati! Oricum, fara voi nu as fi reusit nimic!

Evaluarea ta:
Evaluare:
* Câmpuri obligatorii !
Comentarii
Cojoxariu adrian a scris, 1 mai 2017, 16:06Ma iubeste?